Ünnepi dekorációk, egyedi ötletek

2018.12.19

Már szinte csak pár nap van karácsonyig, azonban sokak még most kezdenek hozzá a lakás, a kert vagy a bejártai ajtó dekorálásához, melyet akár egy jó ötlettel, a legegyszerűbb eszközökkel is meg lehet oldani, akár fillérekből vagy otthon megtalálható kiegészítőkből. Ehhez szeretnénk egy-két hasznos tippet adni, hogy egyedi és kreatív megoldásokkal dobhassuk fel lakókörnyezetünket.

Egyszerű, ízléses beltéri dekorációk
Egyre többen helyezik üzembe a kandallójukat vagy cserépkályhájukat az ünnepek alkalmával, mely melegséget és varázslatos hangulatot áraszt. A tüzelésre alkalmas fadarabokat azonban dekorálásra is felhasználhatjuk, egy sarokba, ablakba vagy erkélyablakba téve igazi kis műalkotásokat hozhatunk létre kellő ügyességgel. Kérjük meg a gyerekeket, hogy segítsenek, ötleteljenek velünk! Egy kisebb ízlésesen elhelyezett farakásra tegyük rájuk a karácsonyi égősort, akár körbe is tekerhetjük, lefújhatjuk hóspray-vel, ha akad otthon egy-két fenyőág, azt is felhasználhatjuk. Biztos, hogy minden háztartásban akad egy masni vagy olyan textildarab, amely szintén jól passzolhat kreációnkhoz. Így, a fényforrással, és a fa meleg színével csillogást és igazi ünnepi hangulatot kölcsönöz, egyszerű és költséghatékony módon.


Válasszon biztos, bevált megoldásokat egy kis kreativitással!
Ugyanezt a megoldást választhatjuk a bejárati ajtónk előtti részen is, hiszen, ha kinti égősort használunk, akkor a csapadék sem jelent majd gondot. Környezetbarát anyagok felhasználásával egyedi kreációkat alkothatunk portánkon, melyet biztos, hogy mindenki meg fog majd csodálni. Az ablakok környékét, a bejárati ajtót szintén díszíthetjük fenyőágakkal, amelyeket színezhetünk vagy lefújhatunk hópermettel. Igazi klasszikus választás, ha karácsonyi fényfüzéreket helyezünk el a házunk homlokzatán, vagy akár kültéri lézeres dekorvilágítást szerzünk be, mellyel az épületet tudjunk megvilágítani egyetlen fényforrással. Ezek viszonylag olcsón elérhetők, nagy felületet tudnak átfogni, több színt is képesek kivetíteni és fillérekből üzemetethetők.Dekoráljon együtt a kicsikkel! - Legyenek bátor ötleteik!
A gyerekek nagyon szeretik az egyedi, akár saját kézzel készített kis műalkotásokat, melyek olyan egyszerűek is lehetnek, mint egy üvegbe, üvegpalackba helyezett led-es égősor, az ablakra fújható hóspary vagy egy gyertyakompozíció. Akármit is választunk, törekedjünk arra, hogy a család legtöbb tagja részt tudjon venni a műveletekben, mindenki kicsit a sajátjának érezhesse a feladatot és legyen némi köze a fényekhez és a meghittséghez.Cégünk nevében szeretnénk Önnek és kedves családjának nagyon boldog és békén karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt kívánni!