Térkövek – Ideális választás udvarára

2019.08.29

A térkövek nem csak szépek, értéket adnak hozzá a kertünkhöz, de kiválóan látják el feladatukat is. Legtöbben azért döntenek a lerakásuk mellett, mert az esős napok után udvaruk vagy autófelhajtójuk nem lesz sáros, a nagybevásárlások után tisztább kertből lehet a házba eljutni, valamint télen a hó eltakarítását is megkönnyíti. Az igényes, esztétikus formájú és jól megválasztott színű térkövek alapvetően jól harmonizálnak házunkkal, kerítésünkkel, valamennyi ott található építményünkkel és egyéb design elemünkkel is.

Magas minőség, sokoldalúság és jó felhasználhatóság - Barabás téglakő

A térkövek megvásárlását és lerakását érthető módon a legtöbben a nyári és őszi időszakra teszik, hiszen területtől és igényektől függően akár egészen komoly földmunkát is megkívánnak az előkészületek. Ilyenkor aktuálisak a felújítások, építkezések, a medencék kialakítása és megépítése, a kerti utak, ösvények kijelölése vagy akár lugasok, csobogók létrehozása. Ezekhez ideális választás lehet a sárga-piros Barabás téglakő (kattintson a linkre!), amely rendkívül sokoldalú, megfelel akár személygépkocsi beállók burkolására, garázsfeljárók, járdák, kerítések, pillérek és oszlopok felépítésére is. A klasszikus tégla színe az anyag vasoxid tartalmától és az égetés körülményeitől függően a halvány sárgától a vörösön át, egészen a barnáig terjed. A teljes anyagában színezett téglakő színvilága is ezeket a természetes árnyalatokat idézi. Ezáltal válik sokoldalúvá, mégis egyedivé, amely igazodik akár a mediterránabb jellegű, modern házakhoz, akár pedig a hagyományos, vidéki stílusú kúriákhoz vagy parasztházakhoz, pincékhez és vendéglátóhelyekhez is.

Korszerűség, praktikum és tökéletes funkcionalitás

Ha időtálló megoldást szeretne udvarára, akkor érdemes olyan minőségi térkövet választania, amely garantáltan ellenáll az időjárási körülményeknek, vagyis formájuk alig kopik, színüket megőrzik, és amelyek igazodni tudnak az épület falaihoz akkor is, ha az pár év után más árnyalatot kap. Kertjét könnyebb tisztán és rendezettebben tartania, hiszen a lehulló falevelek, ágak nem jelentenek majd gondot, összeseprésük egyszerű, megúszhatja a fűnyírást, télen és az esősebb napokon a csapadékot, vagy a jeget gyerek játék lesz elvezetni, a balesetveszélyt gyakorlatilag a nullájára csökkentheti. A térkövekkel kapcsolatos kérdéseivel keresse szakképzett és tapasztalt kollégáinkat, akik hasznos tanácsokkal és ötletekkel látják majd el Önt! 

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)