Tárolók, rendezők, szerszámtárolók

2019.08.09

Egy kertes ház körül mindig akadnak tennivalók, kisebb és nagyobb feladatok, amelyekhez eszközökre van szükség. A tapasztaltabb tulajdonosok tudják, hogy mennyi mindenre érdemes felkészülni, hogy milyen hasznos otthon tartani csavarokat, szögeket, szerszámokat és különféle felszereléseket. Ezeket pedig érdemes valamilyen elv szerint rendszerezni, hogy áttekinthetők és könnyen elérhetők legyenek.

Tárolás - Eszközök, felszerelések, kerti szerszámok rendszerezése

Egyre többen gondolkodnak tudatosan, és a legkülönfélébb szerelésekből, bútor összerakásokból, lakásfelújításokból megmaradt kisebb darabokat, eszközöket elteszik, gondolva arra, hogy esetleg később fontos lehet pótolni azokat. Bármilyen háztartásban szükség lehet kisebb szerszámokra; kalapácsra, csavarhúzóra, fogóra, amelyeket szintén érdemes kéznél tartani, azonban mégis jó rendszerezni őket. Ugyanez igaz a kerti eszközökre is, amelyeket a legtöbben csak a falnak támasztanak, amely bizonyos szempontból még balesetveszélyes is lehet. Egy megfelelő tároló, tartó felszerelésen elhelyezve kevesebb helyet foglalnak, átláthatóbbak és könnyedén megtalálhatók, hiszen a tartóállvány akár falra is szerelhető. Így a gereblye, az ásó, a lapát kevésbé vannak útban, ugyanakkor jól összefogja a fontos eszközeinket (kattintson a linkre!).

Praktikusság, megbízhatóság, tartósság

Szerszámosládából, aprócikk tartó műanyagból, vegyesfiókos-, fakkos-, és tégelyes tárolóból, számos méret és típus érhető el, melyek különböző eszközök rendszerezésére alkalmasak (kattintson a linkre!). Tetejükön általában fogantyú található, így alapvetően hordozhatók, fogásuk egyszerű, a bennük elhelyezett dolgok pedig nem esnek ki és nem mozdulnak el. Kaphatók fiókos műanyagok is, de a fontosabb értékek számára a pénzes kazetta is megfelelő lehet. Az egyes tárolók kialakítása, anyaghasználata kiváló, meglehetősen hosszú életűek, bizonyos típusok különösen nagy súlyokat is képesek elbírni. Ha Önnek fontos az átláthatóság, a praktikus kialakítás, a jól használhatóság és a garantált minőség, akkor szakképzett kollégáink segítségével kiválaszthatja a legmegfelelőbb tárolókat, állványokat, amelyek megkönnyítik majd mindennapjait.  

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)