Praktikus tanácsok az ünnepek utáni pakoláshoz

2019.12.23


A két ünnep közti napok, részben a családi és baráti összejövetelekről, a közösen töltött időről, az ebédekről és vacsorákról szólnak, részben pedig a pihenésről vagy azokról a teendőkről, amelyeket év közben nincs időnk vagy lehetőségünk elvégezni. Sokak ilyenkor ülnek össze a régen látott rokonokkal vagy ismerősökkel, rendeznek nagy bulikat vagy közös főzéseket. Nézzük, hogyan is tehetjük változatossá az elkövetkezendő pár napot, hogyan lehetünk hatékonyak a díszítés, vendégvárás és azt követően az elpakolás terén is!

Kreatív és egyedi szilveszter teraszunkon! 

Szilveszterkor sokan rendeznek bulikat, hívnak meg barátokat, rokonokat. Ilyenkor alapvető a közös sütés vagy főzés, amely része az esti programnak. A hosszúra nyúló éjszaka izgalmas eleme lehet, ha nem csak a konyha szűk keretein belül gondolkodunk, hanem kivisszük a teraszra a hús elkészítését, amely ezáltal egy újfajta társasági helyszín is lehet. Az év utolsó napját egyébként is sokan töltik utcai rendezvényeken, koncerteken, a tűzijátékok is szabadtéri programok, így miért is ne választhatnánk mi is ezt a megoldást? Tegyük változatossá a szilveszteri bulinkat egy kis kreativitással! A karácsonyi, meleg, fehér színű fényeket lecserélhetjük színes égősorokra, akár lampionokra, kihelyezhetünk kisebb mécseseket, nagyobb gyertyákat, műanyag lámpásokat, használhatunk akár kültéri lézerfényeket, amely a ház falára vetítve igazi bulihangulatot biztosít (kattintson a linkre!). Grillezzünk, süssünk a teraszon, szerezzünk be hozzá minden szükséges kiegészítőt, amelyek most biztosan akciós áron elérhetők (kattintson a linkre!). Üzemeljük be hozzá a kinti hősugárzókat vagy hőgombákat, melyek mellett a legnagyobb hidegben sem fogunk fázni (kattintson a linkre!)! Vegyük elő kerti bútorainkat, székeinket, asztalainkat és egy pléddel kiegészítve igazán hangulatos és kényelmes helyiséget varázsolhatunk az otthoni tűzijáték nézéshez is (kattintson a linkre!).

Elpakolás, a díszek leszedése

A karácsony és szilveszter után a díszek, égők és lámpák leszedése és elpakolása bizony nem kis feladat, időigényes és sokszor eléggé aprólékos munka is. Az újonnan megvásárolt fényfüzéreket és egyéb díszkivilágításokat az eredeti dobozukba szinte lehetetlen visszatenni. Ugyanez igaz akár a karácsonyfa díszekre és egyéb kiegészítőkre is, melyekhez különböző méretű műanyag tárolódobozokat ajánlunk, amik akár önmagukban, akár fiókként is használhatók (kattintson a linkre!). A hatékony munkához elengedhetetlen egy többfunkciós, akár univerzális létra, amely biztonsággal alkalmazható a díszek leszedésénél is (kattintson a linkre!). Ha már használtuk a kerti bútorainkat, székeinket, a kinti asztalunkat és a grillsütőt a szilveszteri összejövetelekhez, akkor érdemes rájuk visszahelyezni a védőtakarókat, melyek megóvják tavaszig a portól és egyéb szennyeződésektől (kattintson a linkre!).
Gondolkozzon előre, és szerezzen be minden fontos eszközt és kiegészítőt szilveszterre és az azt követő napokra, hogy kellemesen tudja tölteni a pihenés minden percét családjával vagy a barátokkal! 

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)