Otthon és háztartás – Apróságok, amelyek megkönnyítik mindennapjainkat

2019.10.11

Az otthonunk és háztartásunk kapcsán számos olyan helyzet adódhat, amikor szükség lehet néhány kisebb-nagyobb kiegészítőre, bútorra, olyan eszközökre, amely megkönnyítik mindennapjainkat, széppé és praktikusabbá varázsolják lakásunkat. Ezek nem csak felújítások vagy nagyobb beruházásokkor válhatnak aktuálissá, hanem akár családi rendezvények, ünnepek, események alkalmával is.


Rendezvények a teraszon? - Ne hiányozzanak a kiegészítők sem!

Gondoljunk csak egy kellemes, kora esti baráti összejövetelre a teraszon, amikor a kerti bútorokon kívül számos olyan apróságra szükség lehet, amelyek nem biztos, hogy mindig rendelkezésre állnak. Ha például dekorálni szeretnénk kicsit, akkor érdemes lehet beszerezni akár kültéri fényfüzéreket, lámpákat, amelyekhez máris valamilyen áramforrás szükséges, tehát hosszabbító vagy elosztó (kattintson a linkre!). Tovább fokozhatja a hangulatot egy lézerprojektor, amelyet bár sokan a karácsonyi díszkivilágításhoz kötnek, azonban ugyanolyan szép és látványos lehet egy születésnapi buli alkalmával is. Talán csak az igazán gyakorlott háziasszonyoknak jut eszébe, hogy a lakásból való gyakori ki-bejárkálás némi extra piszokkal jár majd, így plusz kültéri és beltéri lábtörlőt, cipőtartót is érdemes lerakni (kattintson a linkre!).

Dekorálás? Költözés? Függönyök? - Legyen megoldása mindenre! 

Előfordulhat, hogy egy szobába vagy folyosóra újfajta függönyöket szeretnénk feltenni, amelyek típusa és az ablak használhatósága miatt akár más karnisra is szükségünk lehet. Egy új lakásba való beköltözéskor is kiderülhet, hogy rúdkarnist nem lehet felszerelni, hiszen ahova felfogatnánk, esetleg vezeték vagy valamilyen fémszál fut a falban. Ilyenkor válik praktikussá az egy vagy két soros mennyezeti sín, mely új lehetőségeket tár elénk a függönyök és sötétítők tekintetében (kattintson a linkre!). Lakásunkban folyamatosan fogyóeszköznek számítanak a ruhaszárítók, vasalódeszkák, melyek idővel elkopnak, elszakadnak, eltörnek és meghibásodnak. Olyan kiegészítői ezek otthonunknak, melyekre egészen biztosan nem fektetünk elég hangsúlyt, ugyanakkor hiányuk nagy gondokat tud okozni (kattintson a linkre!).


Ne engedje, hogy kifogyjon a hosszabbítókból, elosztókból, ne a kerti party előtt pár órával gondoljon ezekre a hasznos kiegészítőkre! Könnyítse meg hétköznapjait, hogy az igényeinek ne a lehetőségek szabjanak határt! Szerezzen be minden szükséges tárgyat egy helyen, látogasson el hozzánk, tegye kényelmessé és praktikussá házát! 

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)