Ötletek karácsonyi dekorációhoz

2019.12.18

A karácsony közeledtével egyre többen öltöztetik fel ünnepi díszbe otthonukat, udvarukat, teraszukat, erkélyüket. Ennek a legszebb és leglátványosabb módja a különböző égők, fényfüzérek kihelyezése, melyekben nem csak mi, de az utcán sétálók is gyönyörködhetnek. De könnyen varázsolhatunk kellemes hangulatot nagyon egyszerű eszközökből, tárgyakból és a legtöbb háztartásban megtalálható kiegészítőkből is.

Azok, akiknek kandallójuk, kályhájuk van, szerencsés helyzetben vannak, ugyanis a tüzeléshez szükséges fadarabok nagyszerű lehetőséget biztosítanak a dekoráláshoz. Az ízlésesen összerendezett farakás hósprayvel, égősorral vagy akár mécsesekkel, gyertyákkal is díszíthető. Az ablakba, a bejárati ajtónk mellé a teraszra, vagy egy szekrény elé is elhelyezhetők. A gyerekek készíthetnek köré kartonból rajzolt kandallót is, amely akár a gyerekszoba éke is lehet. Az ügyesebbek fenyőágakkal, masnikkal vagy egyéb textilekkel még kiegészíthetik, a megválasztott színek pedig a lakásunkkal vagy a karácsonyfánk díszeivel is harmonizálhat. Nagyon népszerűek az adventi koszorúk is, melyeket akár mi magunk is elkészíthetünk, ideálisak asztalokon, polcokon. Ablakainkat, bejárati ajtónkat fenyőágakkal, hósprayvel dekorálhatjuk.


A kertes házzal rendelkezők előszeretettel használnak fényfüzéreket, melyek nem csak a teraszt, az emeleti erkélyeket, de akár a tető alatti részt is feldobhatják. Elsősorban az épületek éleire, egyenesebb, szögletesebb részeire szokás feltenni, hogy kiemeljék és egyben meg is világítsák a ház formáját. Akkus tűzőgéppel a legtöbb helyre feltehetjük, januárban az eltávolításuk pedig nagyon egyszerű és nem hagy nyomot vagy sérülést a fafelületeken. Fényfüzéreink nem csak kültéren, de akár a lakáson belül is használhatók, minőségük kiváló, hosszú életűek, így akár több évig is megfelelően szolgálnak (kattintson a linkre!). LED-es fényforrások, melyek hideg és meleg fénnyel is világítanak. Ezekkel dekorálhatjuk teraszunkat, udvarunkat, a kertben lévő fáinkat, nagyon jól mutatnak a szekrény tetején, de akár a csúnyának gondolt gázcsöveket is körbe tekerhetjük vele, melyek így máris szebbé varázsolják otthonunkat. Látogasson el hozzánk, kérje szakképzett eladóink tanácsát és szerezze be a szükséges eszközöket, kiegészítőket, hogy a karácsony élmény és ne teher legyen! 

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)