Napvitorlák

2019.04.17

A napvitorlák népszerűsége egyre nő, nem csak a kávézók, éttermek, bárok teraszos részein, hanem a magánlakások udvarain is egyre elterjedtebbek praktikusságuk és esztétikusságuk miatt. Remek hangulatot, színt és élénkséget kölcsönöznek akár még a legszürkébb sarkoknak is, miközben megvédenek az erős napfénytől és a káros sugaraktól.


Sokoldalú használat - Kávéházi hangulat az otthonában

Alapvetően olyan árnyalatokat gyártanak, amelyek igyekeznek távol tartani, visszaverni a fényt, azonban a tervezők figyelembe vették a vásárlói igényeket is, amelyek elsősorban a melegebb színeket részesítik előnyben. Manapság már óriási figyelmet fordítunk a kertünk, teraszunk vagy erkélyünk arculatára, stílusára, az apróbb kiegészítőktől egészen a több négyzetméteres napvitorlákig, hiszen minden forma és megjelenés számít. Kiváló megoldás lehet, ha szeretnénk összhangot, melegséget és otthonosságot elérni, ahova jó érzés kiülni egyedül, vagy akár nagyobb társasággal. Kávéházi érzetet lehet varázsolni egy olyan speciális kiegészítővel, mint a napvitorla. Ezen felül használható strandokon, bárokban, játszóterek, bejáratok, üzletek és pavilonok elé, épületek tetőterein akár nappal, akár napnyugta után, pusztán csak a hangulat kedvéért vagy vízálló funkciójuk miatt. Tekintse meg webáruházunk széles kínálatát, ahol a napvitorla felszereléséhez alkalmas kiegészítőket is megtalálja (kattintson a linkre!).


Praktikusság, hosszútávú megoldás   

Több formában, színben és méretben kaphatók, létezik négyszög és háromszög alakú, szürke, terrakotta, homok, narancssárga változatban is, míg a méretükből adódó használatuk pedig egészen széles skálán mozog, hiszen egyszerre több vitorla is felszerelhető egymás mellé, vagy akár egymást fedve is. Típustól függően védenek a nap és az eső ellen, legtöbbjük vízálló és vízlepergető anyagból készült, ami ilyen módon nem csak az időjárási tényezők ellen nyújt védelmet, hanem a lehulló falevelek, kisebb ágak és a madarak ellen is. Felhelyezése egyszerű, megerősített szélekkel és rozsdamentes acélgyűrűkkel rendelkezik. Ajánlott feszesen és kissé ferdén alkalmazni, hogy ne maradjon meg rajta az esővíz vagy bármilyen más szennyeződés. Kiváló minőségük miatt színüket, formájukat hosszútávon megtartják, szakadásuk, sérülésük nem jellemző.


Szakképzett kollégáink szívesen segítenek kiválasztani az anyagban, méretben és színben leginkább megfelelő napvitorlát, valamint a felszereléshez is tudnak praktikus tanácsokat, kiegészítő eszközöket javasolni.  

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)