Munkavédelmi ruhák és felszerelések

2019.09.26

Munkavédelmi felszerelésekre és egyéb kiegészítőkre az ipari vagy kétkezi munkát végző cégeknek ma már egészen biztos, hogy szükségük lehet. Elsősorban biztonsági és kényelmi szempontok miatt, hiszen egy minőségi ruházat nem csak funkcionális feladatokat lát el, de praktikus, megkönnyíti a mindennapokat és hozzájárul a szakipari tevékenység gördülékeny végzéséhez. Ezen felül pedig pozitív képet alakíthat ki vállalkozása megítéléséről.

Praktikum és biztonság munkavégzés közben

A munkaruhák ma már nem feltétlenül egyenlők a kényelmetlen és merev anyagú felsőkkel és nadrágokkal, hiszen a tervezők igyekeztek megtalálni az aranyközéputat, amely által egyszerre lehetünk komfortosak és praktikusak. A jó szabásoknak, a formáknak, az okosan elhelyezett zsebeknek és az ergonomikus kialakításoknak köszönhetően szinte valamennyi, magunknál hordott eszközünk kézre esik és a ruha nem akadályoz a szabad mozgásban. Valamennyi, magára adó vállalkozás már meglátta a lehetőséget a munkavédelmi felszerelésekben, hiszen azok hozzáadnak a munkavégzés minőségéhez és tempójához is. Ugyanez igaz a magánvásárlóinkra is, akik a kert körüli tevékenységekhez, szerelésekhez, lakásfelújításokhoz szívesen invesztálnak olyan öltözékekbe és kiegészítőkbe, amelyek a kényelmüket és védelmüket szolgálják (kattintson a linkre!).

Minőség és megbízhatóság, széleskörű választék

Célul tűztük ki a jó minőségű márkák és termékek forgalmazását, valamint a vásárlói igényekhez igazodva, valamennyi évszakra szeretnénk megfelelő védőfelszerelést és ruházatot biztosítani partnereink számára(kattintson a linkre!). Akár az egészen komoly, erősebb igénybevételhez, akár az otthoni szobafestéshez is tudunk ajánlani megfelelő ruhákat, nadrágokat, rövidnadrágokat, dzsekiket, pólókat, kabátokat, esőkabátokat, cipőket, bakancsokat és kesztyűket is (kattintson a linkre!). Kiegészítő áruink közül elérhetők a sisakok, az egészségügyi sapkák, különféle védő szemüvegek, kesztyűk és azok a szerek is, amelyekkel baleset esetén kiöblíthetjük, kitisztíthatjuk a szemünket (kattintson a linkre!). A megfelelő típusok kiválasztásához kérje szakképzett kollégáink segítségét, akik hasznos tanácsokkal és ötletekkel látják majd el!  

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)