Műanyag kerti rácsok

2019.05.15

A műanyag kerti rácsok felhasználási köre meglehetősen széles skálán mozog, különösen, ha egy kis ötletet és fantáziát is viszünk az elhelyezésükbe és felállításukba. Praktikusak, időtállók és szinte valamennyi kerthez, udvarhoz vagy teraszhoz passzolnak, alkalmazásuk nem csak a funkcionalitásukon alapszik, hiszen kiváló dekorációs célokat is szolgálhatnak. Hosszútávú megoldást és jó befektetést nyújtanak, legyen szó akár hobbi vagy konkrét kertészeti célról.

Széleskörű felhasználási lehetőség 

A műanyag kerti rácsok legalapvetőbb feladatai közé tartozik a növények megtartása vagy azok függőleges irányú felfuttatása. Ilyen módon akár egy üres fal vagy a kertben elhelyezett fa dekorációs panel virágokkal vagy futó haszonnövényekkel való díszítésére is alkalmas lehet. Színük, anyaguk és a rácsok sűrűsége miatt kellemes és ízléses látványt nyújtanak, így kisebb kertrészek, virágágyások elkerítésére, kerti utak kijelölésére is megfelel. Praktikus lehet a kutya, a macska és egyéb állat távol tartására és kizárására, csirkeketrecek, kalitkák és egyéb kerti alkalmazások kialakítására. Gyakran használják kerti tavak vagy medencék mellé elválasztó vagy elkerítő funkcióval is. A már meglévő, nagyobb lyukú kerítésünkre is felszerelhető, megakadályozva ezzel, hogy házi kedvencünk kiszökjön.


Hosszútávú, megbízható megoldás 

Meglehetősen kikezdhetetlen anyagból készültek, erősek és jó strapabírók. Az időjárási körülményeknek ellenállnak, nem okoz bennük kárt sem a szél, sem pedig az eső. Többféle színben és méretben elérhetők, méretre szabhatók, felszerelésük egyszerű. A kisebb szemméretű rácsok akár teraszokra, erkélyekre is ajánlható. Színüket, az erős napsugárzás mellett is hosszútávon megtartják, nem fakulnak. Sérülésük, törésük, szakadásuk nem jellemző. A kerti virágokat, növények súlyát megtartják, megfelelő felhelyezés és rögzítés mellett tartós megoldást nyújthatnak akár tyúkketrecként vagy rácsként.

Tekintse meg webáruházunk kínálatát (kattintson a linkre!). 

Keresse szakképzett kollégáinkat, akik praktikus és hasznos tanácsokkal szolgálhatnak termékeinkről, azok felszereléséről és helyes használatáról! 

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)