Lifetime sportfelszerelések

2019.08.21

A kinti sportolásra, a mozgásra, a gyerekkel közös szórakozásra szinte bármikor érdemes időt szánni, külön öröm, ha mindezt saját kertünkben tudjuk megvalósítani. A sportfelszerelések beszerzésére természetesen a nyári időszak a legalkalmasabb, hiszen ekkor van a legnagyobb lehetőségünk kihasználni a kedvező időjárási körülményeket. Kiváló minőségük azonban lehetővé teszi, hogy akár késő őszig labdázhassunk, kosarazhassunk udvarunkon.


Kikapcsolódás, sportolás

Szerencsére egyre több családnak fontos az egészséges életmód és a tudatosság, a jó példa mutatása a gyermekek felé, hogy a kicsik ne csak az iskolai testnevelés órákon mozoghassanak, hanem akár közösen a szülőkkel is. Ehhez olyan sportágat érdemes választani, amely csapatsport, így nem csak a kéz-szem koordinációra fókuszál, de arra is, hogy a másikkal megfelelően együtt tudjanak működni a kicsik. Figyeljék a partner mozdulatait, minél gyorsabban és koncentráltabban reagáljanak, valamint kezüket és lábaikat egyre tudatosabban használják. Ideális lehet a kosárlabda, amely számos készséget fejleszt, és a felnőttek számára is kitűnő kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Nem csak otthonra, de irodaházak udvarára, játszóterekre, nagyobb vállalatok kertjébe, csapatépítő tréningek helyszínére, iskolák tornatermébe is kiépíthetők, felszerelhetők (kattintson a linkre!).

Minőségi, megbízható kosárlabda palánkok

A Lifetime kosárlabda palánkjai különböző kivitelben és típusban elérhetők, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, kiváló minőségűek, jó strapabírók, alapvetően hosszútávra tervezték őket, így öt év garanciával kaphatók (kattintson a linkre!). A palánkok rozsda- és időjárásállók, porfestett bevonattal rendelkeznek. A rajtuk található festék UV álló, tehát színüket sokáig megőrzik, az erős napfény nem okoz bennük komoly károkat. A teleszkópos rendszer egyszerű beállítást biztosít, amellyel a magasságot lehet szabályozni. A láb nélküli palánk mind falra, mind a mennyezetre is felszerelhető, a rajtuk található háló pedig időjárásálló (kattintson a linkre!).
A lakásához, udvarához illeszkedő Lifetime sportfelszereléseket keresse szakképzett eladóinknál, akik segítenek a kiválasztásban, tanácsokat adnak a rögzítés és a későbbi használat kapcsán is.

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)