Kinti és benti hősugárzók – Hogy új értelmet nyerjenek a téli esték!

2019.11.20

A hűvösebb, késő őszi és kora téli napokon már bőven szükséges bekapcsolni a fűtést, sokan szívesen gyújtják be a kályhát vagy a kandallót, és a lakás bizonyos szegleteibe néha extra melegre is igény lehet. A kisgyermekes családok, az idősek, a betegek különösen szeretik a magasabb hőmérsékletet. De akadnak olyanok is, akik a hideg ellenére egy-egy csésze teát elkortyolgatnának a teraszon, vagy akiknek műhelyekben és egyéb helyiségekben szükséges a kellemesebb hőmérséklet. Nekik ideális megoldást nyújthatnak hősugárzóink.

Típusok, funkciók

A mobil jellegű fűtőtest kitűnő választás lehet azok számára, akik csak egy bizonyos időszakra vagy egy speciálisabb jellegű helyre szeretnék elhelyezni a konvektorokat, termoventilátorokat (kattintson a linkre!). Kisgyermek mellé a fürdőszobába, kiegészítő hőforrásként a szobába is tökéletesek, de alkalmasak a ritkán használt épületrészekbe, tárolóhelyiségekbe, műhelyekbe is. A zárt tér méretétől függően célszerű kiválasztani a megfelelő hőforrást, amely kellő idő alatt kellemes hőmérsékletet biztosít (kattintson a linkre!). Egyesek más szempontokat is figyelembe vehetnek, mint például, hogy a kályha melege nagyjából irányítható legyen, vagy a technológia, amivel az üzemeltethető. Infra hősugárzóinkat akár a falra is fel lehet szerelni, az infravörös fűtés elvén működik, viszonylag gyorsan biztosítja a meleget (kattintson a linkre!). Ezzel szemben a halogénnek az az előnye, hogy rendkívül csendes, és nagyon nehéz felborítani, így elkerülhetjük a sérüléseket és a baleseteket (kattintson a linkre!). Mini hősugárzóinkat azoknak ajánljuk, akik kisebb helyiségeket szeretnének felfűteni (kattintson a linkre!).

Hősugárzó a teraszunkra - A társaság közepe   

Ezen felül léteznek még olyan termékek is, amelyek nem csak a belső, de a külső terek fűtésére is alkalmasak, alacsony gázfogyasztás mellett. Sok éve óriási kedvenc a kifejezetten teraszra tervezett hősugárzó vagy más néven hőgomba, amellyel számos étteremben, kávézóban vagy kerthelyiségben találkozhattunk már. De természetesen ideális lehet otthonunkba is, hiszen karácsonykor, szilveszterkor nagyon sokan szeretünk a szabadban húst sütni, teázni vagy koccintani, amelyhez elengedhetetlen kelléknek számít. Működtetése egyszerű, tárolása nem bonyolult, miközben fantasztikus hangulatot biztosíthatunk vele kertünkben vagy teraszunkon (kattintson a linkre!). Megvásárlásával új értelmet nyerhetnek a téli esték is, egy pár fős társasággal sem szorulunk be a nappaliba, kellemes hangulatfények vagy gyertyák mellett akár kint is beszélgethetünk. 

A megfelelő termék kiválasztásához, a beüzemeléssel és a használattal kapcsolatos tanácsokért forduljon kollégáinkhoz, akik szívesen segítenek majd Önöknek! Keressen bennünket, böngésszen készletünkből! 

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)