Kerttechnika

2019.09.11

Manapság már számos eszköz segítheti mindennapjainkat a lakásban és a kertben egyaránt. Tisztán, rendezetten és ápoltan tartani udvarunkat nem egyszerű, hiszen folyamatos idő- és energiaráfordítást igényel. Mindenki tudja, aki családi házban él, hogy állandóan van teendő és feladat a ház körül, különösen, ha szabályos sövényre, frissen, egyenletesen lenyírt fűre és igényes portára vágyunk.

Professzionális eszközök - Magasnyomású mosó

Természetesen, a kinti teendők nem merülnek ki a növények ápolásában, hiszen az időjárásnak kitett valamennyi építményünk odafigyelést igényel. A házunk mellett felépített tároló, a kocsibeálló, a garázs, de még akár a térkő is rászorul néha a tisztításra és karbantartásra, melyet például egy magasnyomású mosóval is megoldhatunk (kattintson a linkre!). Nem csak a komolyabb szennyeződések, falevelek, de akár a nagyobb pókhálók is lejönnek vele, tiszta és ápolt felületet hagyva maga után. Betonon, a kültéri járólapon, a teraszunkat burkoló WPC-n is kitűnően alkalmazható, az anyagot nem károsítja, rendszeresen használható, minden vegyszer vagy tisztítószer hozzáadása nélkül. Megfelelő lehet továbbá járművek, gépek, hajók, épületek és hasonlók gyors és hatékony tisztítására.

Legyen élmény a kinti munka! - Kerti porszívó, lombfújó, ágdaráló

A magasnyomású mosó mellett, az igazán jól hasznosítható eszközök száma szinte végtelen lehet egy háztartásban, hiszen a mérnökök és a tervezők igyekeznek a lehető legtöbb mindenre gondolni és a megfelelő felszereléseket legyártani a teendőkhöz. A cél elsősorban az, hogy megkönnyítsék a ház körüli tennivalókat, hogy azok ne csak gyorsan, de hatékonyan és látványosan is elvégezhetők legyenek. A kerti lombfújók mellett léteznek lombszívók (kerti porszívók), amelyek a kerti utak, gyepek, valamint a bokrok és kerítések szennyeződéseinek fújására használható (kattintson a linkre!). Ezen felül leveleket, papírokat, kisebb gallyakat, fűrészport is összegyűjthetünk vele. A gallyakat, ágakat pedig az ágdarálóval lehet felaprítani (kattintson a linkre!).

Megfelelő eszközt a megfelelő háztartásba! 

Az udvaron, a kertben és a ház körül elvégezhető teendőkhöz, a feltétlenül szükséges eszközök beszerzéséhez és beüzemeléséhez nem árt némi tapasztalat és gyakorlat. Az igények és a lehetőségek eltérhetnek mind az árfekvés tekintetében, mind pedig a teljesítményben. Így nem mindenki szeretne motoros, önjáró fűnyírót, másnak pedig kifejezetten az a praktikus. Bizonyos háztartásokhoz vagy szakmákhoz elengedhetetlen a multifunkcionális láncfűrész (kattintson a linkre!), míg másoknak inkább az otthoni vízszivattyú volna fontos (kattintson a linkre!). Ha segítségre és hasznos tanácsokra van szüksége, keresse szakképzett kollégáinkat, akik az eszközök kiválasztásánál jelen tudnak lenni! 

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)