Kerti szerszámok

2019.07.23

Ha szívesen tevékenykednénk a kertben, ültetnénk virágokat, esetleg valamilyen haszonnövényt, még mindig van időnk és lehetőségünk is rá, a nyár közepe nem lehet akadály. A kisebb erkéllyel rendelkezők is bármikor beszerezhetnek egy-egy virágládát, kaspókat és pár egyszerűbb szerszám segítségével neki is vághatunk udvarunk vagy teraszunk csinosításának.


Legyen kikapcsolódás a kertészkedés! 

Kertünk szebbé, praktikusabbá és egészségesebbé tételéhez elengedhetetlen az emberi beavatkozás, amely nem kell, hogy kényszerű kötelesség legyen! Megfelelő eszközökkel és egy kis ötlettel, szépérzékkel könnyen érezhetjük jól magunkat kertészkedés közben is, ami kikapcsolódást és feltöltődést is jelenthet, udvarunknak pedig megújulást. Ha kinti tevékenységről van szó, ne csak a permetezés, a metszés és a kapálás jusson eszünkbe, hiszen számos olyan lehetőség van, amikor látványos eredményeket tudunk elérni egy kis csinosítással is. A virágok ültetése, a díszkavicsok használata, a műanyag szegélyek vagy kisebb, fa kerti kerítések kiépítése nem jár nagy munkával, akár egy délután alatt elvégezhető. A dekorációk, a játszótéri elemek, a napvitorlák felhelyezése, a lámpák telepítése és kisebb-nagyobb munkák elvégzése napi szintű feladat egy kertes háznál, így mindig szükség van szerszámokra. Sokszor bele sem gondolunk, hogy egy metszőolló mennyire hasznos is (kattintson a linkre!), ha a kocsibeálló melletti bokor 1-2 szára már túlságosan megnőtt, és megkarcolhatja autónk oldalát.

Szerezzen be minden szükséges kerti szerszámot! Kollégáink segítenek! 

Szinte minden háztartásban elengedhetetlen eszközök a lombseprűk, a gereblyék, az ültető villák, a balták, a fejszék, a kalapácsok, de a seprűk és a különböző damilok nélkül is nehéz volna elképzelni egy családi házat. A kerti szerszámok méretei, a hozzájuk felhasznált anyagok, a minőségük, akár a színük is eltérő lehet, az egyedi igényekhez és feladatokhoz igazodva (kattintson a linkre!). Mivel időről-időre elkopnak, elhasználódnak, érdemes őket karbantartani, esetleg lecserélni, újabbakat, modernebbeket beszerezni. Szakképzett munkatársaink segítenek kiválasztani a megfelelő felszereléseket, eszközöket és hasznos tanácsokkal látják el, hogy kényelmesen és célirányos szerszámokkal hatékonyabban tudjanak dolgozni. 

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)