Kerti szegélyek, műanyag ágyás, gyepszegély

2019.05.29

A haszonnövények ültetését a gazdák már több hete elkezdték, hobbinövényeket, virágokat, konyhanövényeket azonban bármikor beszerezhetünk, füvesíthetünk és akár egész nyáron át van lehetőség kertünk átrendezésére, utak, szegélyek kialakítására is. A legkülönbözőbb kerti szegélyek megoldást jelenthetnek azoknak, akik udvarukat vagy akár teraszukat, erkélyüket szeretnék feldobni. Nem csak praktikusak, de igényesek és ízlésesek is, igazi esztétikai élményt nyújtanak.

Mire alkalmasak? 

A kerti szegélyek igazi funkciója szinte csak akkor mutatkozik meg, ha már elhelyeztük őket. Nem is gondolnánk, hogy mennyit adnak hozzá kertünk látványához. Határt jelentenek két felület vagy terület között, miközben színt, formát és textúrát kölcsönöznek. Használhatók virágágyások, járdák, kerti utak kijelölésére és kisebb autóforgalmú felületek megtámasztására. A fenyőkéreggel vagy bármilyen más talajtakaróval beszórt részt elkülöníti a zöld gyepünktől, amire ilyen módon még egy kis szél mellett sem kerül rá a nem kívánatos anyagból. Segítségével egyedi formákat, íveket alakíthatunk ki udvarunkon, amelyeket díszkavicsokkal leszórva és variálva, látványos mintákat és formákat hozhatunk létre, kiegészítve ezzel házunk és kertünk stílusát (kattintson a linkre!). Használható egy nagyobb teraszon vagy bérház erkélyén is akár dekorációs elemként, akár valamilyen feladattal ellátva. Magas minőségüknek köszönhetően időtállók és tartósak.

Melyiket válasszam? 

Anyagukat tekintve készülhetnek műanyagból, fából, de akár betonból is, attól függően, hogy milyen területek szegélyezésére kívánjuk használni őket. Az utóbbival - sokoldalúsága mellett - harmonikusan strukturált felületeket hozhatunk létre, színben, méretben és formában is változatos a kínálat, hiszen a gyártók igyekeznek a legaktuálisabb trendeknek és igényeknek megfelelni. Nagy divat a szürke, a homok, a mészkőfehér és a kékesszürke szegély is. A fa, bambusz és műanyag szegélyek, ágyásszegélyként de akár dekorációs elemként is használhatók kertünkben, teraszunkon vagy egy kirakatban, kiegészítőként. A választék meglehetősen nagy, széles termékskálával, anyagvariációkkal várjuk vásárlóinkat, üzletünkben, ahol szakképzett eladóink szívesen segítenek kiválasztani az Ön számára legideálisabb megoldást. Legyen bátor és varázsolja olyanná udvarát, amilyennek mindig is szerette volna!    

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)