Kerti grillek, bográcsok

2019.06.26

A kerti grillezések, bográcsozások, szalonnasütések ideje már javában tart és ha az időjárás engedi, akkor akár egészen szeptember végéig, október elejéig is kitarthat. Nem csak családi vagy baráti összejövetelek kedvenc foglalatossága a kinti sütögetés, de akár egy vasárnapi ebéd is elkészülhet a grillrácson vagy a bográcsban. Reggelizhetünk a kertben, süthetünk kolbászt vagy virslit a vacsorához, ami kicsiknek és nagyoknak is hatalmas élmény lehet.

Sütés-főzés szenvedéllyel, a saját kertünkben!

A jó idő miatt egyre többet vagyunk a szabadban, az eddigi benti tevékenységeink nagy része kikerül a kertbe vagy a teraszra, amelyhez megfelelő eszközökre és felszerelésekre van szükségünk. Szívesen fogyasztjuk el a reggeli kávénkat a friss reggeli időben, a gyerekek végre szabadon játszhatnak a jó levegőn, és az alkonyat beálltával sem kell bemennünk, hiszen olyan kényelmessé tehetjük udvarunkat, amilyennek csak szeretnénk. A kerti bútorok mellett, megfelelő világítással, fényforrásokkal, nappal pedig napvitorlákkal, belátásgátlókkal és párakapukkal tehetjük igazán komfortossá otthonunk kinti részét. Ha nem csak kávézni vagy hűsítő italokat szeretnénk fogyasztani, hanem akár jókat enni, sőt sütni-főzni is, akkor ideje beszerezni a grillezéshez, szalonnasütéshez vagy a bográcsozáshoz szükséges eszközöket.

Legyen Ön a grillezés mestere! Lássa vendégül barátait!

Bőven van választék grillsütőkből (kattintson a linkre!), melyek valamennyi igényt ki tudnak elégíteni attól függően, hogy pontosan mire is van szükségünk. Léteznek elektromos kültéri és beltériek, faszenesek, gázzal működők, bizonyos típusokban polcok, hőmérséklet kijelző és füstölő funkció is megtalálható. A legszembetűnőbb különbség a méretük, amely segíthet a választásban. Ha az ételeket nem csak grillezni, de füstölni is szeretnénk, esetleg több fős társaságnak készülünk a húsokkal, akkor elsősorban a nagyobb, akár több polccal rendelkező grillsütők között keresgéljük. Ha csak a szűk családnak, 2-3 embernek szeretnénk a vacsoráját elkészíteni, úgy elég egy kisebb, egyszerűbb mellett letenni a voksunkat. Minden BBQ rajongó számára létezik megoldás, természetesen lehetőségünk van zöldségeket, halakat, különböző húsokat vagy akár sajtot is megsütni a rácsokon.

Bográcsozás - A tradicionális magyar konyha kedvence

A magyar konyha és ízlésvilága különösen kedveli a bográcsban készült ételeket, általában nagyobb társaságok, iskolai, munkahelyi rendezvények vagy események alkalmával használjuk. Egy születésnap, névnap vagy bármilyen családi összejövetelkor is rendezhetünk bográcsozást, amely egyszerű és kényelmes megoldás lehet a háziasszonyok számára. Fontos megjegyezni, hogy a bográcsot érdemes szakszerűen kezelni és használni, hogy élettartama megmaradjon. Az öntött vasból készültben nem szabad hosszú ideig tárolni az ételt, mert az reakcióba lép a fémmel és gyorsan romlásnak indul. Igyekezzünk minőségi termékeket vásárolni, ne csak az alacsony ár legyen a szempont (kattintson a linkre!)!

A megfelelő grill vagy bogrács kiválasztásához keresse szakképzett kollégáinkat, akik hasznos tanácsokkal segítik majd a vásárlás és a karbantartás kapcsán is! 

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)