Kerti bútorok

2019.07.17

A nyári időszak egyik legfontosabb kiegészítője a kerti bútor, amely nélkül egyszerűen nem is érdemes nekikezdeni a jó időnek. Ha még nem szerezte be őket, akkor ne habozzon tovább. Válogasson kedve és igénye szerint, hogy egészen október végéig élvezhesse az udvar, a terasz vagy akár az erkélye adta lehetőségeket!

Luxus és kényelem akár pár négyzetméteren is! 

Manapság a kint töltött időt már teljesen komfortossá tudjuk tenni, hiszen olyan bútorok és kiegészítők érhetők el, amelyekkel szinte a saját nappalinkban érezhetjük magunkat a szabad ég alatt is. Attól függően, hogy mi a cél, varázsolhatunk akár egy elegáns étkezőt, pihenősarkot, társalgót vagy napozórészleget is kertünkbe. A bútorok színe, a felhasznált anyagok minősége igazán patinássá és különlegessé teheti házunk kinti részeit, alkalmazkodni tudnak valamennyi stílushoz. Beszerezhetők egészen nagy, vagy kisebb, csupán 1-2 fő számára ideális méretű kanapék, székek vagy egyéb ülőalkalmatosságok is (kattintson a linkre!). Ugyanez igaz a kisebb erkéllyel rendelkezőkre is, hiszen a luxus akár két négyzetméteren is elérhető. Egy kellemes árnyalatú napvitorlával, belátásgátlóval, egy rattan kanapészettel és napernyővel már igazán jól érezhetjük magunkat odakint is (kattintson a linkre!). Mindezekhez válasszon dekorációkat a falra, valamint virágokat, színben és anyagban passzoló kaspókat. Hintaszékekkel, csillárszékekkel, napágyakkal, függőágyakkal teheti igazán fényűzővé udvarát, ahol nem csak Ön, de vendégei is jól érezhetik magukat (kattintson a linkre!).


Napágyak, hintaágyak, napernyők - Igazi komfort saját kertjében!

A kerti bútorok sorába tartoznak azok a nagyobb méretű sátrak is, amelyek alatt sokszemélyes asztalok is elférnek. Ez nem csak esküvők vagy kinti sportesemények alkalmával ideális, de akár egy nagyobb családi ebéd vagy vacsorakor is. Az úgynevezett fesztivál sátrak több oldala is lezárható, UV állók és rendkívül stabilak (kattintson a linkre!). Sátorfalak utólag is beszerezhetők. A nyugágyak, napágyak szintén nagyon népszerűek, hiszen valamennyien szívesen napozunk, pihenünk vagy koktélozunk saját udvarunkon. Válasszon hozzájuk design-os napernyőt, amely szinte minden irányba állítható és akár 300 cm-es átmérővel is elérhető (kattintson a linkre!)! A kerti bútorok megfelelő karbantartásáról, tárolásáról érdeklődjön kollégáinknál, akik hasznos tippekkel segítik majd, hogy hosszú évekig élvezhesse a magas minőségű kényelmet teraszán és udvarán. 

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)