Játszótéri elemek

2019.05.10

A legtöbb kisgyermekes család szívesen fordul meg játszótereken, ahol a kicsikkel a közös szórakozás mókásabb, változatosabb lehet és alkalmunk nyílhat, hogy másokat is bevonjunk a játékba. Egy fából készült játszótéri torony egyszerre lehet királyi vár, felhőkarcoló, űrhajó, de akár kiváló születésnapi party helyszín is. Néhány, saját játszótéri elem beszerzésével Ön is igazi mesevilágot varázsolhat gyermekeinek, melyet több évig gondtalanul élvezhetnek majd.

Bízza gyermekeire a játékok és az álomvilág kiválasztását! 

Az otthonunk udvarán kialakított kis játszóterünkbe olyan elemeket válogathatunk össze, amelyeket valóban használnak is majd családunk legkisebb tagjai. Választhatunk hintát, csúszdát, játszótornyot és egyéb kiegészítőket is, mint például a paddal és tetővel ellátott homokozó, a gumilapokból kialakított ugróiskola, hajlékony hintaülőke, bébihinta, tornaszett, melynek része a trapéz, a gyűrű és a kötél. Külön felszerelhető hajókormány, megafon, autógumi hinta, távcső, kötéllétra, tűzoltórúd, tükör és még sok egyéb eszköz. Így lehetőség nyílik arra, hogy a gyerekekkel közösen álmodjuk meg, hogy mire is volna igazán szükség, milyen mesevilágban éreznék jól magukat. Miért is bízná másra a döntést, ha úgyis saját csemetéje fog rajta játszani? Tekintse meg webáruházunk kínálatát (kattintson a linkre!).

Gondoljon a kicsik biztonságára is! - Gumilapok, gumitéglák, eséscsillapítás

Ha a kellemes élmények mellett a kicsik biztonsága is fontos szempont, akkor lehetőleg ne olyan területre építsük fel a játszótéri elemeket, ahol a talaj kemény (vagyis beton, murva, aszfalt), hanem törekedjünk valamennyire puha felületet választani (tehát jó minőségű gyep vagy homok). Különösen ajánlottak a gumilapok vagy gumitéglák, hiszen eséscsillapító funkciójuk miatt könnyebben elkerülhetők a balesetek és a sérülések. Környezetkímélők, kiváló minőségűek, esztétikusak, több színben és méretben is elérhetők, így egészen biztosan illeszkedni fognak kertje stílusához (kattintson a linkre!). Remek vízelvezetéssel rendelkeznek, könnyen tisztán tarthatók, valamint sima és rugalmas felületüknek köszönhetően kímélik az ízületeket, csökkentik a ficamok és törések kockázatát.

A megfelelő játszótéri emelek kiválasztásánál szakképzett kollégáink örömmel állnak rendelkezésükre, további felvilágosítást tudnak nyújtani az összeszerelés, a használat és tisztán tartás kapcsán is. Keressenek bennünket bátran, hozzák el gyermekeiket is! 

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)