Halottak napja – Tegye szebbé szerettei síremlékét!

2019.10.30

A közelgő halottak napja miatt sokan gondolják úgy, hogy időszerű volna letakarítani és kicsit helyrehozni szerettük sírját. Ez nem csak a földdel borított rész kigyomlálására és a virágok ültetésére vonatkozhat, hanem akár magának a kőnek a letisztítására és impregnálására is. Nem vagyunk még elkésve, akár pár nappal előtte is nekiállhatunk a munkának, amely viszonylag egyszerűen és gyorsan elvégezhető a gyakorlatlan kezek számára is.


A sírkő tisztán tartása - Impregnálószer használata 

Ha az időről-időre szükségessé váló síremlék tisztítások gyakoriságát szeretnénk lecsökkenteni, akkor érdemes impregnálószert használnunk, amely egyfajta védőréteggel látja el az anyagot. Így, remélhetőleg ritkábban kerül majd elő a drótkefe, és nem kell minden éven szerszámokkal felszerelkezve kimennünk a temetőbe. A Smiling House Total Protector kiválóan alkalmas műemlékek, sírhelyek, kripták impregnálására (kattintson a linkre!). Felhordás után a levegő nedvességtartalmával vagy a felület pórusaiban lévő vízzel reagál, alkohol felszabadulása mellett. Sokféle ásványi felületre ajánlható, így például: beton, ásványi alapú vakolatok, márvány, tégla, természetes kő és műkő. Kiváló vízlepergető hatású szer.

Virágültetés, gondozás 

Ha sírhely földdel borított részét szeretnénk kissé ápoltabbá tenni, szükségünk lesz néhány egyszerű kerti eszközre, amelyek közül érdemes a legpraktikusabbakat választani. A három részes szerszám szettünk használata egyszerűvé teszi munkánkat (kattintson a linkre!). Nem kell nagyméretű felszereléseket cipelni, amelyeket egyébként is nehézkesen tudnánk alkalmazni ezen a kényes területen. Hasonló megoldást kínál a kis kerti gereblyénk (kattintson a linkre!), vagy a szintén hasonló méretű kapánk, amely villás véggel is rendelkezik (kattintson a linkre!). Ezek az eszközök szinte elengedhetetlenek a temetőben végzendő feladatokhoz, ugyanakkor a föld elegyengetéséhez, virágültetéshez vagy a takaró réteg felfrissítéséhez is ideálisak. Válasszon termékeink közül, kérje szakképzett munkatársaink segítségét, akik hasznos tanácsokkal és felhasználási javaslatokkal látják majd el! 

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)