Fém kerítésrendszerek

2019.06.05

A fém kerítések kiépítése, annak kiváló minősége és egyszerűsége miatt, szinte bármikor elvégezhető. Könnyű, ugyanakkor stabil védelmet és megoldást jelenthet mind magánházak, mind ipari ingatlanok, irodaházak, tanyák, vadasparkok, állatkertek, hotelek, vendégházak, de akár még strandok, fürdők elkerítésére vagy azok kerti útjainak kijelölésére is.

Táblás kerítések

A fém kerítések egyik legnagyobb előnye, hogy meghagyják a szabad belátást, illetve, ha udvarunk, házunk panorámával rendelkezik, akkor annak látványából nem vesz el, mégis megfelelő biztonságot nyújt. Vízszintes és függőleges, megfelelően vékony, de tartós acélhuzalok összehegesztésével készült, kialakításuk távol tartja a kisebb állatokat is, de sövények és egyéb kerti növények mellé is ideális, hiszen színükkel teljesen harmonizál. Kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak, sem az erős napfény, sem a sok eső, hó vagy a megnövekedett páratartalom nem okoz bennük kárt. Korróziójuk nem jellemző. Többféle kivitelben is elérhető, a folyamatosan változó igényekhez a gyártók is igyekeztek alkalmazkodni, így a táblás kerítések 2D és 3D, színezett és natúr változatban is megvásárolhatók (kattintson a linkre!). A huzalátmérő mérete is eltérő lehet. A megfelelő típus kiválasztásához kérje szakértő kollégáink segítségét, akik praktikus tanácsokkal is tudnak szolgálni a kiépítés és a felhasználás kapcsán.

Könnyű kerítések, hálók

A klasszikus, táblás fémkerítések mellett érdemes megemlíteni az ipari kapukat, melyek horganyzottak, bizonyos fajtájuk zárbetéttel ellátott, 1,5 méter magasak és 3,5 méter hosszúak. Megrendelésük előtt javasoljuk, hogy egyeztessenek kollégáinkkal a tökéletes kapu megtalálása érdekében (kattintson a linkre!).

További, fémkerítésnek minősülő fajta a pontheggesztett kerítések (kattintson a linkre!), melyek voltaképpen horganyzott huzalból, ponthegesztéssel készült hálók, bizonyos típusokat PCV-s védelemmel látnak el. Ezek a legkülönfélébb hálóméretben, huzalméretben és színben kaphatók. Meglepően stabilak és tartósak, felhasználási körük pedig szinte végtelen. Bármelyik kertben, udvaron vagy gazdaságban tökéletesen funkcionálnak és elegendő védelmet nyújtanak. Annak érdekében, hogy a megfelelő típusú kerítést vagy hálót tudja kiválasztani, kérje munkatársaink segítségét, akik egyéb kiegészítő eszközöket és szerszámokat is tudnak ajánlani a kiépítéshez!

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)