Fa kerítésrendszerek

2019.06.12

Számos tényezőt érdemes figyelembe venni, amikor kerítéstípust választunk, hiszen egy szálloda vagy egy ipari park egészen másmilyen anyagú és megjelenésűt választ, mint egy erdőszéli háztulajdonos vagy éppen egy kertvárosi család. Az ideális döntés meghozatalában szakember segíthet, aki tapasztalatainak köszönhetően olyan szempontokra is rávilágíthat, amelyekre mi nem is gondolnánk, ezzel időt, pénzt és felesleges idegeskedéseket spórolva meg nekünk.

Természetesen a fából készült kerítések is meglehetősen sokszínűek és változatokat lehetnek, tartósságuk, minőségük könnyedén eléri és meg is haladhatja a fémből készültekét. Alapvetően azonban mégis azért választják sokan ezt a megoldást, mert viszonylag könnyű, egyszerű vele dolgozni, megmunkálása, festése még a gyakorlatlan kezeknek sem okoz gondot. Tartós, esztétikus és időtálló, ugyanakkor a szükséges biztonságot és komfortérzetet is megadja. Természetéből adódóan belátásgátló funkciója is van, mégis kellemes látvány a szemnek. A fatáblás kerítéselemek rendkívül praktikusak, felállításuk és összeszerelésük nem jár problémával, nem körülményes. Kinézete és egyszerűsége miatt ideális választás lehet strandok, fürdők, kerthelységek, szállodák, éttermek, bárok, de akár udvarunkban egy kisebb kertrész leválasztására is. Medencék, napozóágyak mellé kifejezetten alkalmas, hiszen takarást jelent a kíváncsi tekintetek elől. Játszóterek körbekerítésére vagy elkülönítésére megfelelő. Tekintse meg webáruházunk kínálatát (kattintson a linkre!).

A kerítéslécek változatos méreteik miatt udvarunk konyhakertjének kijelölésére, háziállatunk távoltartására is szolgálhatnak, ugyanakkor meghagyják a szabad átlátást, kertünk folytonosságát nem szakítják meg. Igazodni tudnak a már kialakított stílushoz, hiszen tetszőleges színre festhetők. Ideális lehet óvodák udvarára, ahol az egyes csoportok játszó részeit lehet vele elhatárolni, színesre festve igazi éke lehet az intézménynek (kattintson a linkre!). Bátran választhatunk táblás fakerítést is, amely szinte valamennyi udvarhoz passzolni fog. A fa erezete, anyaga miatt akár még a hidegebb, szürke felületekhez is kitűnő, némi kontrasztot adó választás, de a melegebb, mediterránabb színvilághoz is alkalmas. Hosszú életűek, stabilak, jó strapabírók. Az erős napfényt és a hőt is tűrik. A megfelelő választás érdekében keresse szakképzett kollégáinkat, akik hasznos tanácsokkal és kiegészítő eszközöket, szerszámokat is ajánlani tudnak!  

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)