Vízszigetelés és burkolás 1 lépésben

2018.09.19

Bemutatkozik a SikaCeram-500 Ceralastic

Azoknak, akik szakismerettel vagy gyakorlattal rendelkeznek bizonyára nem kell elmondani, hogy hogyan is kell víz szigetelt burkolatot készíteni.

Nézzünk egy példát: csempézett zuhanyzó.

Maradjunk a szakkönyveknél... Ha jó a betonfelületünk, akkor jöhet az alapozó 2 rétegben (1-2.nap - 24 órás kötés a munka végeztével). A 3. nap, felületi előkészítést követően elhelyezzük a sarokerősítő szalagot és a felületerősítő hálót a vízzáró anyagunk segítségével (ezt is két rétegben). Ha figyelmesen elolvassuk a vízzáró anyagok adatlapját, akkor láthatjuk, hogy minimum 3 nap a száradási idő - 4-6.nap), mielőtt nekiláthatnánk a következő lépésnek. A száradást követően jöhet a csemperagasztó (7.nap) és a választott burkolatunk (24 órás a száradási idő - 8.nap). Utolsó nap (9.) a fugázás. Ez a hagyományos és a jól megszokott folyamat a legtöbb esetben. Ha hosszú távra tervezünk, akkor fontos betartani a gyártói utasításokat és meglesz az hosszú távú eredmény.

Lássuk miben különbözik a SikaCeram-500 Ceralastic

Az anyag tulajdonságainak köszönhetően nem kell alapozni! A ragasztó olyan elemeket tartalmaz, ami vízzáró anyagként funkcionál, ezért kihagyható egy külön megvásárolt termék használata. Az eredmény = alapozó + vízzárás + ragasztás 1 lépésben.

Nézzük a folyamatot

A felületre felhordjuk a SikaCeram-500 Ceralastic ragasztót és már rakjuk is rá a burkolatot (1.nap). A gyors száradásnak köszönhetően a következő nap jöhet a fugázás (2.nap). És KÉSZ vagyunk!

Összegzés

Hagyományos termékekkel 9 nap

SikaCeram-500 Ceralastic termékkel 2 nap

Idő és pénzmegtakarítás!

Kattintson és nézze meg a termék videót!

Alkalmazási terület: erkélyek, teraszok, medencék, fürdők, zuhanyzó.

Bővebb információért olvassa el a termék adatlapot.

A termék áráért kérjük kattintson a szövegre!