Árnyékoló hálók, belátásgátlók

2019.04.03

Az árnyékoló hálók ideális megoldást jelenthetnek azok számára, akik nem szeretnék, ha udvarukra, erkélyükre vagy teraszukra belátnának, mégsem kívánnak valamilyen fix, stabilan beépített térelválasztót felépíteni. A minőségi, megbízható és igényes kivitelezésű anyagokból készült, jó strapabíró árnyékoló hálók hosszútávon oldhatják meg a kerti belátásgátlás valamennyi problémáját.


Hol és pontosan mire is használhatók?

Az árnyékoló hálók felhasználásai köre - kellő kreativitás mellett - szinte végtelen lehet. Praktikus lehet a kerítésekre, drótkerítésekre, olyan balkonokra, kerti teraszokra, ahol kovácsolt vas vagy akár fa korlátra szükséges rögzíteni. Funkcionálhat térelválasztó elemként egy nagyobb udvaron, strandon, kinti árusítóhelyeken, játszótereken vagy építkezésen, ahol adott esetben csak bizonyos területeket szeretnénk elkeríteni vagy megóvni a kíváncsi tekintetektől. Védőhálóként is használható, ugyanis erős és vastag anyaga miatt felfogja a szerszámok, vakolatdarabok leesését. Szegélye előre ki van lyukasztva, amely megkönnyíti a felhelyezést, mivel azonban kellően légáteresztő, a levegő szabad áramlását nem akadályozza, egy nagyobb szél pedig nem kap bele, nem feszíti meg. 

Praktikum és széles választék

Színük, vastagságuk, méretük eltérő lehet, a gyártók igyekeznek igazodni a folyamatosan változó igényekhez attól függően, hogy hova, milyen környezetben és funkcióval alkalmaznánk. Léteznek sötétebbek, egészen világos, bézs, barna, illetve homok színűek, kétoldalasak, vastagabb szövésűek, melyek UV stabilizátorok hozzáadásának köszönhetően nagymértékben ellenállnak a nap károsító hatásának. Tekintse meg webáruházunk kínálatát, kattintson a linkre! Teraszokra, erkélyekre praktikus választás egy melegebb árnyalat, amely kiváló hangulatot, de egyben fényszűrést is jelent. A négy sarkában elhelyezett réz fűzőlyukaknak köszönhetően könnyedén felszerelhető a gyakorlatlanabbaknak is.

Ha bizonytalan, hogy melyik típust hova érdemes megvásárolni vagy további kérdése volna, forduljon kollégáinkhoz bizalommal!Szerezze be nálunk mindazt, amire kertjében szükség lehet! Cégünk, széles választékkal és folyamatosan megújuló árukészlettel várja vásárlóit, szakképzett munkatársaink hasznos tanácsokkal és praktikus ötletekkel várják Önöket!

Látogasson el hozzánk és válogasson termékeink közül! (kattintson a linkre!)